fleetkennis

Ballast Nedam gaat meerjarig contract aan met fleetkennis & PON

9 juni 2017
Ballast Nedam heeft ervoor gekozen om het volledige beheer van haar wagenpark uit te besteden aan fleetkennis. Hiervoor hebben Ballast Nedam en fleetkennis een meerjarig contract afgesloten. Daarnaast is er, voor de leasing en de levering van alle personenauto’s, gekozen voor Volkswagen PON Financial Services en Pon’s Automobielhandel.

Foto 08-06-17 09 41 52

Naast het benutten van efficiencymogelijkheden in haar projecten, zet Ballast Nedam hiermee de volgende stap om de meest kostenefficiënte en competitieve speler in de Nederlandse markt te worden.

Creatief omgaan met efficiency

Voorheen bestond het wagenpark van Ballast Nedam uit 18 automerken en waren contracten ondergebracht bij verschillende leasemaatschappijen. Met de overstap naar Pon’s Automobielhandel en VWPFS gaat Ballast Nedam naar een beperkt merkenbeleid en wordt het leasebeleid tevens zeer overzichtelijk en efficiënt. Door fleetkennis als partner aan te stellen heeft Ballast Nedam, naast een grote slag in kosten, ook het beheer van haar wagenpark efficiënt ingeregeld.

Snelle overgang

Samen met Ballast Nedam, Volkswagen PON Financial Services en Pon’s Automobielhandel hebben we het gehele wagenpark binnen 4 maanden vervangen. Een enorme klus waarbij we heel bewust hebben gekozen om gebruik te maken van de diensten van Fleetport om dit proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Op vijf strategisch gekozen Fleetport vestigingen hebben we alle afleveringen van nieuwe auto’s laten plaatsvinden om zo, gelijktijdig, de correcte inname van de bestaande auto’s te kunnen faciliteren.

Momenteel vinden de laatste wissels plaats en is ook het gehele wagenpark in beheer van fleetkennis.

Your fleet, our care!