fleetkennis

fleetkennis behaalt ISO 9001:2015 certificering

18 april 2017
HOUTEN – Wagenparkbeheer- en mobiliteitsadviesbureau fleetkennis is sinds half april officieel ISO 9001:2015 gecertificeerd. Daarmee voldoet fleetkennis aan internationale eisen voor kwaliteitsmanagement.

logopict3

Kwaliteit in alle opzichten
“Kwaliteit is ons belangrijkste speerpunt en het fundament onder ons bedrijf. Dat we in een relatief korte tijd het ISO 9001:2015 certificaat hebben weten te behalen zien wij als een officiële bevestiging dat we daadwerkelijk zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Niet alleen voor onszelf maar vooral voor onze klanten”, aldus Peter Franken en Jeroen van der Rijst, oprichters en eigenaars van fleetkennis BV.

ISO 9001:2015
ISO 9001:2015 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement. ISO 9001 kan gebruikt worden om te beoordelen of de organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, de op het product of dienst van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf.

Over fleetkennis
fleetkennis is een jonge en dynamische organisatie met maar één doel: het leveren van het kwalitatief beste en meest persoonlijke wagenparkbeheer in de markt. Het team vertegenwoordigt ruim 50 jaar ervaring in de auto(lease)branche. Deze ervaring zet fleetkennis dagelijks in voor haar klanten. Kwaliteit, in alle opzichten, en een positieve klantbeleving staan bij fleetkennis bovenaan de prioriteitenlijst.

Your fleet, our care!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Peter Franken, 085-2100596, info@fleetkennis.nl