fleetkennis

fleetkennis breidt uit!

2 juli 2018
De afgelopen maanden is ons team uitgebreid met drie nieuwe medewerkers! Maak kennis met Anouk de Vré, René Veldhuizen en Jeroen Op de Laak.

Anouk de Vré is de eerste vrouw in ons team. Anouk is al sinds haar 17e actief in de autobranche en van jongs af aan geboeid door techniek. Voor berijders dus een ideale gesprekspartner om alle ins en outs van de auto zelf te bespreken. Daarnaast zet Anouk lease-en huurauto’s in, verwerkt ze mutaties en ondersteunt ze collega’s bij de implementatie van nieuwe regelingen.
Meer lezen? Ga naar het profiel van Anouk >>

René Veldhuizen is een dienstverlener in hart en nieren. Hij haalt dan ook alles uit de kast om de klant te helpen. Zo staat hij de berijder bij in zijn keuze van een leaseauto. Voor de klant gaat hij doelgericht op zoek naar optimalisatie van de processen. René houdt van aanpakken. Voor een flink potje klagen hoef je dus ook niet bij hem aan te kloppen.
Meer lezen? Ga naar het profiel van René >>

Jeroen Op de Laak heeft zijn passie voor de automotive van huis uit meegekregen. In de voetsporen van zijn vader heeft hij ruim 18 jaar in verschillende rollen bij een van de grootste auto-importeurs in Nederland gewerkt. De aanpak van Jeroen is resultaatgericht met oog voor kwaliteit en de mens. Hij laat niet los totdat alles in detail is geregeld.
Meer lezen? Ga naar het profiel van Jeroen >>