fleetkennis

Vacature (Junior) Wagenparkbeheerder

19 november 2018
FK-VAC-33
fleetkennis heeft weer ruimte voor nieuwe collega’s, die we kunnen opleiden tot volwaardig wagenparkbeheerder.

Wie zijn wij?
fleetkennis is een jong, dynamisch en onafhankelijk bureau dat voor nationale en internationale organisaties het wagenpark beheert. Met operationeel beheer, advies en praktische ondersteuning dragen wij bij aan een optimalisatie van processen en uitvoering van het (auto)beleid, met als uiteindelijk resultaat; het verlagen van de TCO van onze klanten.

Wat wordt je taak?
Als Wagenparkbeheerder ben je het eerste aanspreekpunt voor berijders, leasemaatschappijen en leveranciers, zowel telefonisch als per e-mail. Samen met een collega ben je verantwoordelijk voor het operationele beheer van het wagenpark van enkele klanten. Je houdt je bezig met het administreren en controleren van facturen, berijdersgegevens, leaseoffertes en –contracten. Je begeleidt het bestelproces van de leaseauto’s en stelt berijdersovereenkomsten op.

Pas jij bij ons?
Als jij enthousiast wordt van de genoemde taken, in de regio Utrecht woont en klantgericht, positief, oplossingsgericht, administratief sterk en een teamspeler bent, pas jij prima in ons team! We gaan er dan vanuit dat je ook over de volgende functie-eisen beschikt:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Uitstekende kennis van MS-Office
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, beheersing van de Duitse en Franse taal is een pré
  • Kennis van en affiniteit met de automotive branche

Wat bieden wij je?
Een afwisselende baan binnen een enthousiast en ambitieus team waar eigen initiatieven worden gewaardeerd en gestimuleerd, een marktconform salaris, aantrekkelijke secundaire voorwaarden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?
Solliciteer dan snel door je CV inclusief motivatiebrief te sturen naar marianne@fleetkennis.nl.