contact
bekijk alle services

consultancy

"Samen met jou gaan we op zoek naar de invulling van je mobiliteitsvraagstukken nu en in de toekomst."

Ben je op zoek naar een partij die kan ondersteunen bij je mobiliteitsbeleid of andere uiteenlopende mobiliteitsvraagstukken? Wij adviseren je – altijd onafhankelijk – bij de inkoop en inrichting van je mobiliteitsbeleid, we staan je bij met kennis en ervaring bij onderhandelingen en we blijven beschikbaar als sparringpartner.

Wat we voor je doen

Een gedegen advies gaat niet over één nacht ijs. We gaan met je in gesprek en maken een uitgebreide analyse op basis van je huidige situatie. Op beleids-, prijs- en beheerniveau. Vervolgens zetten we een stip op de horizon: waar wil je naartoe groeien? Zo krijg je inzicht in en grip op de strategie voor je fleetmanagement.

Wij adviseren je – altijd onafhankelijk – bij de inkoop en inrichting van je mobiliteitsbeleid. Wie biedt de beste dienstverlening tegen de juiste prijs en service? En ook in de onderhandelingen staan we je bij met kennis en ervaring. Doorlopend houden we je op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit en blijven we als sparringpartner op afroep beschikbaar.

 

Wil je meer weten over Consultancy? Neem contact op met Douwe, hij vertelt je er graag meer over!
Stuur Douwe een bericht; douwe@fleetkennis.nl of bel 085 – 210 05 96.