contact
bekijk alle services

wagenparkbeheer

"Afhankelijk van de opdracht brengen wij structuur in je wagenpark om je doelstelling, zoals verlaging TCO of verduurzaming van je park, te realiseren."

Het operationeel beheer van je wagenpark kost je veel tijd. Dit nemen we je graag uit handen. Zodat jij weer ruimte krijgt voor andere zaken. Zoals het benutten van strategische kansen.

Fleetmanagement is niet altijd even overzichtelijk. Wellicht heb je overeenkomsten gesloten met meerdere partijen, zoals importeurs, verzekeraars en leasemaatschappijen. Ook verandert regelmatig het nodige rondom de bijtelling en wet- en regelgeving. Daarnaast volgen de ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit elkaar in rap tempo op. fleetkennis is jouw partner op dit gebied. Het is ons vak, daar zijn we goed in.

Wat we voor je doen

fleetkennis brengt structuur. We managen alle stromen binnen een organisatie die direct of indirect met het wagenpark te maken hebben. Wat we zoal doen? We vragen calculaties aan, voeren contractafspraken uit, verzorgen de (aflever)planning, behandelen innameschades, realiseren maximale inkoopafspraken, voeren gedegen benchmarks uit en meer. Maar ook richten we systemen graag zo optimaal mogelijk in. Daardoor zijn we onder andere in staat aanbieders met elkaar te vergelijken en factuurverwerking te automatiseren. Dit alles zonder gebonden te zijn aan maatschappijen of leveranciers. We blijven graag onafhankelijk.

Altijd en overal bereikbaar

We zijn het eerste aanspreekpunt voor jou en je collega’s. Zowel in Nederland als over de grens. Is er een noodgeval? We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week. Wie van ons je ook spreekt, het wordt geregeld.

 

Wil je meer weten over Wagenparkbeheer? Neem contact op met Douwe, hij vertelt je er graag meer over!
Stuur Douwe een bericht; douwe@fleetkennis.nl of bel 085 – 210 05 96.