contact
terug naar overzicht

van #covid-19 naar #gofit-21

21 september 2021

Hoewel het afgelopen jaar een pandemie ons wees op hoe belangrijk onze gezondheid is, is de Nationale Vitaliteitsweek geen overbodige luxe. Van 20 t/m 26 september draait het om werkend Nederland bewust te maken van de eigen vitaliteit. Dit jaar met als thema #GOFIT: groei, ontwikkeling en fit zijn.

Een vitale werknemer presteert beter, is gelukkiger, productiever en minder vaak ziek. Daarom besteden we aandacht aan gezonde kantoorpanden, is er ruimte voor ontspanning en zorgen we voor gezonde lunchopties. En wat we dan toch vaak laten liggen: de mobiliteit.

Draag met je mobiliteit bij aan vitaliteit

De Nationale Vitaliteitsweek gaat over fitheid in de breedste zin van het woord: fysiek en mentaal fit, maar ook fit for the job en fit for the future. En daar komt dan ook mobiliteit om de hoek kijken. Kijken we naar de toekomst, dan zien wij gezonde jaren voor ons:

  • verdere elektrificatie van de wagenparken
  • toename van het gebruik van bredere mobiliteit, omdat wij denken dat het thuiswerken populair blijft en we verschillende manieren van vervoer gaan proberen
  • financieel ook de juiste fit door meer te meten, te weten en gerichter te sturen op de mobiliteitsvormen en -kosten

Maar wat kan je al doen om met het werken aan vitaliteit ook bij te dragen aan de invulling van je mobiliteitsbehoefte? Want, geloof ons, er is veel meer dan de leasefiets! En duurzame, gezonde verplaatsingen zijn heus niet altijd een lastige optie om van A naar B te komen. Sterker nog: we maken het je graag makkelijk — zoals je van ons gewend bent.

Meer weten over een fitte organisatie? fleetkennis maakt graag samen met jou een passende koppeling tussen vitaliteit en mobiliteit.

Op de foto: fleetkenners Hidde en René die bij vitaliteit en mobiliteit meteen dachten ‘ah, op die fiets’.

wellicht is dit ook interessant voor u