contact
terug naar overzicht

voorkom verkeerde leasetarieven met onze makkelijke en snelle woon-werkverkeer tool!

8 oktober 2020

Bij het afsluiten van een leasecontract is het inschatten van een juist kilometrage heel belangrijk én — zo blijkt in de praktijk — best lastig. Dat betekent dat je in sommige gevallen niet het juiste leasetarief betaalt. En dat is in alle gevallen zonde. Dus, dachten we, tijd om een gemakkelijke en snelle tool te ontwikkelen die in een mum van tijd berekent hoeveel kilometers jij in 2021 aan woon-werkverkeer rijdt.

Als wagenparkbeheerder denken we graag mee met onze klanten. Want: effectief mobiliteitsmanagement draagt bij aan een gestroomlijnde organisatie. Merken of horen we dat mobiliteitsoplossingen efficiënter kunnen? Dan kruipen we direct in onze rol als innoveerder.

De voordelen van de tool

We houden voor jou altijd met een schuin oog in de gaten hoeveel kilometers je rijdt, zodat we — als dat nodig is — bijtijds kunnen ingrijpen. Zien we na een aantal maanden dat er lang niet zo veel is gereden als verwacht of dat er juist veel meer kilometers zijn gemaakt? Dan treden we in contact en hercalculeren het contract, zodat het afgesproken kilometrage blijft kloppen. Beter is nog om het direct goed te doen en daar helpt deze tool bij.

Door een betere inschatting van de te rijden kilometers en onze periodieke controle hierop

  • verminder je de kans op een hoge afrekening aan het einde van het contract, want je schat je aantal kilometers niet langer veel te laag in (let op: houd dus wel rekening met het aantal kilometers dat je privé rijdt — de tool neemt deze niet mee in de berekening!)
  • betaal je nooit meer te veel, wat je pas aan het einde van je contract weer terugziet

Én door een betere inschatting van de te rijden kilometers ontvang je de beste deal bij de inzet van een nieuwe auto, omdat wij de tarieven van verschillende leveranciers vergelijken en die per kilometrage en looptijd verschillen.

Kom je er dankzij de tool achter dat je veel minder zakelijk rijdt dan je dacht en heb je nog een privé-auto voor de deur staan? Dan kijken we natuurlijk graag met je mee naar de leasefiets of een andere vorm van mobiliteit. Want: mobiliteit is meer dan alleen een leaseauto.

Zo bereken jij simpel en snel je kilometers aan woon-werkverkeer

Op onze website vind je de tool om snel je aantal kilometers aan woon-werkverkeer te berekenen. Het werkt heel simpel:

  1. je vult je huisadres in door in de bovenste balk je woonplaats te typen en aan te klikken, de tool vult automatisch de gemeente en het land aan
  2. geef je straatnaam, huisnummer en postcode in
  3. bij het werkadres is het nog makkelijker: je hoeft je werkadres niet volledig in te vullen als je bedrijf tussen de zoekresultaten staat — kwestie van aanklikken en de tool doet de rest!
  4. geef aan welke dagen je werkzaam bent, hoeveel vakantiedagen je opneemt en op welke Nederlandse feestdagen je niet werkt.

Vervolgens klik je op ‘bereken’ en zie je direct het aantal kilometers dat jij naar werk en weer terug rijdt.

Voorbeeld woon-werktool

Bereken nu jouw verwachte werkkilometers in 2021!

Behoefte om kilometers te maken richting jouw efficiëntste wagenpark?
Wil je graag dat we tijdrovende, operationele werkzaamheden van je overnemen? Heb je een schakel en sparringpartner naast je nodig die tactisch, efficiënt en strategisch is? We helpen je graag op weg naar het voor jou efficiëntste wagenpark. Neem je contact met ons op?

wellicht is dit ook interessant voor u