contact
terug naar overzicht

maak kennis met Femke: onze nieuwe medewerker master data

14 december 2023

Welkom bij het team Femke Hermans! Onze nieuwste aanwinst versterkt sinds 1 november fleetkennis in de rol van medewerker master data. Met haar ervaring in data-analyse en het opzetten van rapportages levert de energieke en ambitieuze professional een grote bijdrage aan het optimaliseren en implementeren van onze processen. Daarmee realiseert ze efficiëntieverbeteringen voor zowel onszelf als klanten en maakt ze de weg vrij voor verdere groei.

The story continues…

Femke geniet van het leven in Leerdam, waar ze onlangs naartoe verhuisd is. Ze houdt van sporten, tijd doorbrengen met vriendinnen op terrasjes, en ontspannen met een leuke serie of een goed boek. Als kersverse fleetkenner is er aan dat boek nu een nieuw hoofdstuk toegevoegd, met nieuwe mensen en nieuwe ervaringen. Ze kan goed aarden bij “de vele grappenmakers in het team”, die voor een levendige sfeer zorgen. “Ik kan goed met iedereen overweg en voel me vrij om vragen te stellen”, zegt ze daarover.

Ondernemerschap loont bij fleetkennis

Femke heeft een salesachtergrond; klantcontact is haar dus niet vreemd. Deze achtergrond is ook voor haar nieuwe rol van meerwaarde, bijvoorbeeld bij het creëren van draagvlak voor nieuwe werkprocessen. Femke: “Binnen deze rol komen mijn analytische, sociale en ondernemende vaardigheden allemaal samen.” Ze krijgt daarin alle ruimte om haar stem te laten horen. “fleetkennis stimuleert om zelf op onderzoek uit te gaan en eigenhandig dingen op te pakken. Tot nu toe is dit een van de vrijere banen die ik heb gehad, en dat werkt goed!”

Diversiteit aan werkzaamheden

Tot dusver heeft Femke zich vooral beziggehouden met kortere projecten. Zo heeft ze klanttevredenheidscijfers geanalyseerd en de uitkomsten daarvan aan het team gepresenteerd. Momenteel verrijkt ze factuurdata voor het actualiseren van de importprofielen van leasemaatschappijen, creëert ze overzicht in de data die fleetmanagers haar aanleveren en maakt ze op een slimme manier data inzichtelijk, zoals een prijsvergelijker voor autoverhuurmaatschappijen.

Gaandeweg komen er steeds meer werkzaamheden en verantwoordelijkheden op haar pad. Als medewerker master data ben je dan ook nooit uitgeleerd. Femke zal onder meer werkinstructies schrijven voor collega’s, teamtrainingen verzorgen en systeem- en klantkennis delen, zowel intern als extern.

Processen efficiënter maken

Ze kijkt ernaar uit om rapportages, projecten en processen te initiëren, ontwikkelen en implementeren. Femke: “Ik geniet ervan om werkprocessen efficiënter te maken en collega’s hierbij te ondersteunen. Hier krijg ik daar alle ruimte voor!”

wellicht is dit ook interessant voor u