fleetkennis

Vacature Fleetmanager

15 januari 2019
FK-VAC-33

Kom jij ons team nóg leuker en deskundiger maken? We hebben alvast een parkeerplaats voor je gereserveerd.

Fleetmanager / Wagenparkbeheerder

fleetkennis is op zoek naar een Fleetmanager/Wagenparkbeheerder die met enthousiasme en gedegen kennis het wagenpark- en mobiliteitsbeheer van onze klanten uitvoert.

Wat wordt je taak?
Als Fleetmanager ben je het eerste aanspreekpunt voor berijders, leasemaatschappijen en leveranciers, zowel telefonisch als per e-mail. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het operationeel en tactisch beheer van het wagenpark van enkele klanten. Administreren, controleren, corrigeren, adviseren en begeleiden zijn werkwoorden die passen bij de functie. Naast het administreren van mutaties, adviseer je over auto- en mobiliteitsregelingen, begeleid je tendertrajecten en stel je proactief verbeteringen voor. Kortom, je bent een volwaardig gesprekspartner voor onze klanten.

Wie zijn wij?
fleetkennis is een jonge en dynamische organisatie, 9 jaar geleden opgericht met maar 1 doel: het leveren van kwalitatief het beste en meest persoonlijke fleetmanagement in de markt. Kwaliteit, in alle opzichten, en een positieve klantbeleving staan bij ons bovenaan de prioriteitenlijst. Ons team bestaat uit echte allrounders; doeners en denkers met kennis van de markt en onze klanten.

Pas jij bij ons?
Als jij enthousiast wordt van de genoemde taken, in de regio Utrecht woont en klantgericht, oplossingsgericht, administratief sterk en een teamspeler bent, pas jij prima in ons team! We gaan er dan vanuit dat je ook over de volgende functie-eisen beschikt:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Uitstekende kennis van MS-Office
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Kennis van mobiliteit, leasing en verhuur binnen de automotive branche

Wat bieden wij je?
Een afwisselende baan die van je vraagt dat je ondernemerschap en verantwoordelijkheid toont. Je werkt samen met enthousiaste en ambitieuze collega’s, die hard werken om de zakelijke mobiliteit van onze klanten zo optimaal mogelijk in te vullen. We maken tijd voor je persoonlijke ontwikkeling en sturen op een gezonde balans tussen werk en privé. Natuurlijk bieden we een goed salaris en secundaire voorwaarden.

Enthousiast geworden?
Solliciteer dan snel door je CV inclusief motivatiebrief te sturen naar hr@fleetkennis.nl. Als je eerst nog informatie over ons of de functie wilt hebben, kun je onze website www.fleetkennis.nl bezoeken of telefonisch contact opnemen met Marianne van der Rijst (085-2100596).